HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2017 Salı - 10:00

AK Parti’den Kemalpaşa zirvesi 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican il yönetimini Kemalpaşa’da topladı. Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğindeki toplantı öncesinde ilçedeki projeler incelendi.

AK Parti’den Kemalpaşa zirvesi 

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını Kemalpaşa İlçesi’nde gerçekleştirdi. İl Başkanı Bülent Delican başkanlığındaki toplantıya il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da katıldı. 

Ülke ve İzmir gündemine dair konuların konuşulduğu toplantıda teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı. İl yönetimi, belediye tarafından yapımı sürdürülen Gölpark Projesi, Kongre Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projelerini yerinde inceledi. Toplantı, yeni biten ve faaliyete geçen Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Başkan Uğurlu da üç tıklım süre boyunca ilçede yaptıklarını Parti yönetimiyle paylaştı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde parti yönetimi AK Partili Belediye başkanlarının CHP’li belediye başkanlarının koltukta olduğu ilçelerde kendi parti yönetimlerine ve ilçe teşkilatlarına projelerini anlattığı buluşmaların ilkini gerçekleştirmişti.

DELİCAN: AK PARTİLİ BELEDİYENİN FARKI
AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise, Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı projeleri gezdiklerini ve bir kez daha AK Partili Belediyenin farklı olduğunu tüm İzmir kamuoyuna göstermiş olduklarını söyledi. Delican, "Haftalık il yönetim kurulu toplantımızı Kemalpaşa Belediyemiz tarafından ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda yapmak için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Kemalpaşa'ya geldik. Toplantı öncesi Başkanımızın ilçeye kazandırdığı ve marka projeler olan bazı projeleri gezdik. Bir kez daha gördük ki AK Partili Belediyeler, laf değil hizmet üretiyor. Başkanımız borçlu bir belediye devraldığında belki kimse bu hizmetleri yapacağına inanmıyordu. Ama biz AK Parti olarak AK Partili Belediye Başkanının gece-gündüz demeden çalışıp hizmet yapacağına inanıyoruz. Çünkü bizim davamız, bu halka hizmet etmektir. Bu anlamda Kemalpaşa'ya eşsiz eserler kazandıran Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

VAAD ETTİKLERİMİZİ YAPTIK
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Uğurlu, “Her şeyden önce bizim AK Partili bir belediye olarak farklı olduğumuzu zaten kendileri de partili olarak biliyorlar. Ancak, Sayın Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğinde bu davanın bir neferi olarak ilçemize 20 yılda yapılmayan hizmetleri 3 yılda yaptığımızı kendilerine göstermek istedik. Şuanda ilçe merkezi dahil olmak üzere bütün mahallelerimizde belediyemizin çalışması mevcuttur yada tamamlanmıştır. Göreve başladığımız da sadece bir yere değil ilçenin tamamına imkanlar dahilinde hizmet edeceğimizi söylemiştik. Vaat edip de yapmadığımız hiçbir projemiz kalmadı. Hatta ve hatta  vaatlerimiz arasında olmayan bir çok yatırımda yaptık. Bunları tamamen kendi imkanlarımız ile halkımızın hizmetine sunduk ve ayrıca geçmiş dönemden kalma borçları da ödedik. İnşallah seçime bir kaç ay kala temel atan değil, açılış yapan bir belediye olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 
Karşıyakalı kadınlar buraya akın ediyor!
 
İzmir’in Bit Pazarı’na veto!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emrah kaplan 27 Aralık 2017 Çarşamba 22:43

Bizler magduruz

Yorumu oyla      11      5  
Emrah 27 Aralık 2017 Çarşamba 22:41

Herşey yalan atatürk mahlesinde daha bir çok kişi magdur

Yorumu oyla      11      5  
ibrahim Kaya 27 Aralık 2017 Çarşamba 21:24

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah hayırlı olsun

Yorumu oyla      11      5  
Oğuzhan 26 Aralık 2017 Salı 23:39

Sayın Bülent DELİCAN Başkanlığında yapılan her şey güzeldir. Çünkü o Dürüst. Mütevazi kimseyi üzmeyen bir kişiliğe sahiptir sayın DELİCAN hakkında duydugum bir konuyu anlatmak istiyorum izmirde bir Ailenin elektrik kontağından dolayı Evi yanar bunu öğrenen Sayın DELİCAN Ailenin evinin tadilatinı yaptırarak yeni eşyalar gönderir parasını kendi cebinden karşılar, bu yaptığı iyiligin kendisinin yaptığını Aile bilmesin diye gönderdiği kişiden rica eder, ama Aile bu iyiliği kimin yaptığını çok merak eder getiren kişiye ısrarla sorarlar o da söyleyemicegini söyler Aile daha sonra tekrar getiren adamın yanına gider ve çok ısrar ederler adam söylemek zorunda kalır bu iyiliği yapan Ak parti il Başkanı Bülent DELİCAN der Aile teşekkür için gider ve sorarlar niye gizli kalmasını istediniz sayın Bülent DELİCAN şöyle der "İyilikler Allahla Kul Arasında Gizli kalmalıdır Der" işte Bülent DELİCAN böyle bir Adam duydugum kişi ve ben aynı anda sanki Allah söyletti Allah böyle kişilerin yolunu Açık etsin dedik

Yorumu oyla      11      5  
Gören göz 26 Aralık 2017 Salı 20:44

Ak Partili belediyeleri olduğu illerde sorulan sorular; Süt kuzusu doğrumu, belediye tarım ve hayvancılığa destek veriyor mu, zeytin ve kestane ağaçlarına dadanan zararlılar için belediye kimyasal olmayan yöntemle mücadele etti mi, belediye rant kapısı olan özel halk otobüsü olmadan en sınır köye bile belediye otobüsü ile ulaşıyor mu, tek bilet 90 dakika ve otobüs-metro-izban ve vapurda geçerli mi? Bunları soranların belediyeleri Ak Partili sayın başkan.

Yorumu oyla      11      5  
Hür Düşünce 26 Aralık 2017 Salı 12:47

Eski yıllarda Belediye seçimleri genellikle Başkanlığa talip olan siyasetçilerin şahsiyeti yapabilecekleri/yapamayacakları ile şekillenirdi. Yöre insanları adayları az çok tanıyıp karar verirlerdi- Şimdi böyle mi ? Yoksa adayın bağlı olduğu parti ile mi ilgili ? Artık adayın siyasi partisi ön planda oluyor.

Yorumu oyla      12      5  
Bülent ışık 26 Aralık 2017 Salı 11:00

Doğru AK partili belediyenin farkıni Ankara'ya gidince gördüm.Ankara'da havaalanına toplu ulasim 11 lira.Üstelik indirimli bilette yok.İzmir'de havaalanı tam 2.60 indirimli 1.50 lira.65 yaş üzeri bedava.Asansörsüz ve yürüyen merdivensiz metro istasyonu çıkışı görmek isteyen Ankaray'a binsin.

Yorumu oyla      18      6  
26 Aralık 2017 Salı 10:53

? kemalpaşada birşey göremedik. Önceki CHP belediyesinin yaptıkları görünüyor. Arif Uğurlu sallıyor sadece.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ açıkladı: İzmir'de bekçilerin göreve başlayacağı tarih belli oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Bayraklı İlçesi’ndeki ...
Başkanlardan flaş kurultay kararı: Oy kullanmayacaklar
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı öncülüğünde bir araya gelen belediye ...
Kocaoğlu vekillerle toplanmıştı...İki vekil ateş püskürdü!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun milletvekilleriyle gerçekleştirdiği ...
 
CHP Buca'da kavgalı kongre... Polisler geldi!
CHP Buca Kadın Kolları'nın dün düzenlenen kongresinde Arzu Başak, Hülya ...
CHP İzmir’de Kocaoğlu ile vekillerin zirvesinde neler konuşuldu?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve kentteki CHP’li bazı ...
Gül'den dikkat çekici KHK paylaşımı: Kaygı verici
Eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün Resmi Gazete'de yayımlanan 696 sayılı ...
 
CHP'li Tezcan: KHK'ları AYM'ye götüreceğiz
Son KHK'ları Anayasa Mahkemesi'ne götüreceklerini kaydeden Bülent Tezcan, ...
CHP İzmir'de Kocaoğlu milletvekilleriyle buluştu... Gündem il kongresi: Desteklediğim isim yok!
İl kongresi sürecinde milletvekilleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye ...
AK Parti Sözcüsü o maddeye açıklık getirdi!
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, KHK'nın tartışılan maddesi hakkında konuştu. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva